Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 22:06

Με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας τα εγκαίνια των 14 ασθενοφόρων στο νέο κτίριο ΕΚΑΒ Κοζάνης –‘ Ξέρουμε ότι οι αξίες και οι ιδέες της αριστεράς μπορούν να κερδίσουν τον κόσμο όταν ο κόσμος δει μετρήσιμο αποτέλεσμα που αλλάζει τη ζωή του’(photo-vi

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των 14 ασθενοφόρων στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην

περιοχή Κρεβατάκια, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη.
Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο αναπληρωτής υπουργός υγείας αφού περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο υπουργείο ανέφερε «πως η πραγματικότητα μετά από 6 μήνες είναι διαφορετική. Δεν λύσαμε τα προβλήματα αλλά είναι σαφές ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη.», ενώ τόνισε μεταξύ άλλων , «Ξέρουμε ότι οι αξίες και οι ιδέες της αριστεράς μπορούν να κερδίσουν τον κόσμο όταν ο κόσμος δει μετρήσιμο αποτέλεσμα που αλλάζει τη ζωή του».
Στα εγκαίνια, που έγιναν στην αυλή του νέου κτιρίου ΕΚΑΒ παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Θεοφύλακτος, Μ. Δημητριάδης, Γ. Ντζιμάνης, περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, αντιπεριφερειάρχης Σ. Γιαννακίδης, ο πρόεδρος του ΔΣ Α.Κύρινας , δημοτικοί σύμβουλοι και κόσμος.
Η τελετή έκλεισε με την ξενάγηση του αναπληρωτή υπουργού υγείας στο νέο κτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες , το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας θα προβεί σε συναντήσεις με τις διοικήσεις των Γενικών Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.
Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου Φωτογραφίες Βίντεο Μερόπη Βαχτσεβάνου 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μαϊος 2016 01:34

Πολυμέσα