Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 11:35

Το 1ο Συνέδριο στην Κοζάνη για τις αλλαγές στο χώρο της εκπαίδευσης ‘Θέλουμε ένα σχολείο που να εξυπηρετεί τον μαθητή’ (video-photo)

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το 1ο συνέδριο 'Η εκπαίδευση στο παρασκήνιο' στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης, με κύριο θέμα συζήτησης τις

μεγάλες αλλαγές στο σχολικό περιβάλλον.
Νωρίτερα ο αντιπρόσωπος της ΑΜΚΕ «Κων/νος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης» Σπύρος Γκαραβέλας αναφέρθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου «διοργανώνουμε στην πόλη μας διήμερο συνέδριο που αφορά την εκπαίδευση. Αυτό που θέλουμε να δώσουμε είναι μια πληρέστερη εικόνα για την εκπαίδευση από ανθρώπους που είναι εξειδικευμένοι για αυτό. Το πρώτο κομμάτι αφορά τεχνικές της εκπαίδευσης, το δεύτερο αφορά μαθησιακές δυσκολίες και το τρίτο εκπαίδευση ανηλίκων.»
O σκοπός του συνεδρίου η συζήτηση και η επικαιροποίηση των προτάσεων για τις θεσμικές αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν άμεσα στο σχολικό περιβάλλον, για μια ισορροπία και επικοινωνία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Το συνέδριο συνδιοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικής εκπαίδευσης της ΑΜΚΕ «Κων/νος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης».
Μερόπη Βαχτσεβάνου video photo

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 11:53

Πολυμέσα