Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 08:36

Εγκρίθηκε η λειτουργία Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη

 
Σε αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής του νομού , Γ. Βλατής, σχετικά με την ίδρυση υποκαταστήματος ΟΓΑ στην Κοζάνη, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ενημέρωσε το Βουλευτή ότι το ΔΣ του ΟΓΑ ενέκρινε την έναρξη διαδικασιών λειτουργίας του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ.


Στην απάντησή του το αρμόδιο Υπουργείο, σημειώνει ακόμη ότι έχει εκδοθεί απόφαση των προβλεπόμενων κατά κλάδο προσωπικού οργανικών θέσεων, οι οποίες είναι συνολικά 17 και έχουν συνυπολογιστεί στον προγραμματισμό προσλήψεων 2011 του ΟΓΑ.

Περαιτέρω αναφέρει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες και επιτροπές προμηθειών του ΟΓΑ θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την εύρεση κτιρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών του καταστήματος, αλλά και για την εκχώρηση των απαιτούμενων αρμοδιοτήτων στο εν λόγω υποκατάστημα.

Ο κ. Βλατής σχολιάζοντας την απάντηση του Υπουργείου, δήλωσε ικανοποιημένος από την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, το οποίο, υπό την παρούσα ηγεσία, κατανόησε την ανάγκη ίδρυσης υποκαταστήματος ΟΓΑ στη Δυτική Μακεδονία, μια περιφέρεια ορεινή με σημαντική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Η άμεση υλοποίηση αυτής της απόφασης θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του ΟΓΑ στην περιοχή.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 08:40