Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 08:14

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τους υπεράριθμους θεατές με κίνδυνο την ασφάλεια στην παράσταση της «Λίμνης των κύκνων»

Θα ήθελα παρακαλώ να καταγγείλω δημόσια, την καταχρηστική συμπεριφορά των διοργανωτών της χθεσινής εκδήλωσης μπαλέτου στο δημοτικό θέατρο της πόλης σας.

 

Οι συγκεκριμένοι χωρίς κανένα ενδοιασμό για την ασφάλεια και τον πρέποντα σεβασμό στο κοινό, που πλήρωσε το σεβαστό ποσό (πόσο μάλλον για τους καιρούς που διανύουμε) των 20 ευρώ, γέμισαν πέραν από κάθε λογική και κανόνα ασφαλείας το θέατρο με πλήθος κόσμου, όπου στο τέλος βρέθηκαν να λογομαχούν για μία θέση έστω και στα σκαλοπάτια των διαδρόμων.

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν δημοσίως και να τιμωρηθούν. Πολύ δε περισσότερο, γιατί η πλειοψηφία των θεατών ήταν ανήλικα παιδάκια και φανταστείτε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θα έπρεπε να γίνει ξαφνική εκκένωση του χώρου.

Δεν είναι όλα χρήμα αγαπητοί μου κύριοι…

Σινόπουλος Εμμανουήλ

πηγη:giapraki.gr

σημ vetonews: η επισήμανση υπο μορφης καταγγελίας που δημοσίευτηκε στο giapraki.γρ ειναι ορθή και ειναι κάτι που σημειωσαν δεκάδες θεατές που βρέθηκαν στο ανοικτό θέατρο Κοζάνης. Ο αριθμος των εισητηρίων για λόγους ασφαλέιας ας είναι κάτι που θα ελέγχεται απο την αρμοδια υπηρεσία του δήμου κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 08:23