Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 17:04

Μετωπική επίθεση του δημάρχου Κοζάνης: "να παραιτηθεί ο Γιώργος Αδαμίδης"! (video)

Στην αντεπίθεση περνάει ο δήμαρχος Κοζάνης, μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης,

 προχθές, στο πλαίσιο του γενικού συμβουλίου του Σπάρτακου. Ο δήμαρχος απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο κ. Ιωαννίδης, ζητώντας την παραίτηση Αδαμίδη, ενώ έκανε λόγο για "αμαρτωλή" ΓΕΝΟΠ, αλλά και απεύθυνε μήνυμα προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αδαμίδης είχε πει ότι ο δήμαρχος Κοζάνης θέλει να κλείσει τα ορυχεία, κατηγορώντας τον για τη στάση του, ενόψει της μεταλιγνιτικής περιόδου.

"Η μεταλιγνική εποχη για την οποία συζητάμε και κάποιοι αρνούνται να την καταλάβουν, είναι μια κατάσταση που έχει έρθει, αντικειμενικά. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο και δεν εξαρτάται από εμένα ή από τον κάθε δήμαρχο και τοπικό παράγοντα. Η ΔΕΗ είναι κτήμα του λαού, πρέπει να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις γύρω της . Δυστυχώς ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδης με τη στάση του και τη συμπεριφορά του, δεν λειτουργεί προς όφελος της ΔΕΗ, δημιουργεί εσωστρέφεια και βάζει την κοινωνία απέναντι στην επιχείρηση . Είναι καίριες οι ευθύνες του προεδρου της ΓΕΝΟΠ , μιλάμε για μια από τις πιο αμαρτωλές συνδικαλιστικές παρατάξεις και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Δεν είναι λογικό να επιτίθεται απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι εύκολοι οι χαρακτηρισμοί, αλλά η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι δύσκολη. Καλώ τον κ. Αδαμίδη να παραιτηθεί ως ένδειξη ελάχιστης ευθιξίας για τις ευθύνες  που ο ίδιος έχει για την κατάσταση του τόπου.

"Συνδικαλιστικό κατεστημένο"
Τέλος απηύθυνε μήνυμα προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης, λέγοντας πως μπορεί να στοχοποιείται για διάφορα αλλά ,όπως είπε "ότι έχω να πω, το λέω ανοιχτά, δημόσια , ειλικρινά και κοιτώντας τους στα μάτια . Σε κάθε περίπτωση, άλλοι έιναι8αυτοί που θα πρέπει να απολογηθούν για το τι έχει συμβεί στην περιοχή τα τελευταία 30 χρόνια. Οι εποχές που η τοπική αυτοδιοίκηση ετεροπροσδιοριζόταν με βάση του τι ήθελε το συνδικαλιστικό κατεστημένο, πέρασαν. Εμείς κοιτάμε το συμφέρον των κατοίκων". 

πηγη: Πρωϊνος λογος |βασιλικη σαφη

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 17:09