Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 18:19

Κοζάνη: Ανατροπή οχήματος με πέντε εργαζόμενους στο ορυχείο της ΔΕΗ

Τύχη βουνό είχαν πέντε εργαζόμενοι της ΔΕΗ όταν κατά την αλλαγή της απογευματινής βάρδιας το όχημα τύπου Ούνιμογκ που τους μετέφερε για άγνωστο λόγω έφυγε από το δρόμο και ανατράπηκε.

Ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τους τέσσερις εργαζόμενους σε εσκαφέα του ορυχείου για να ξεκινήσουν την απογευματινή τους βάρδια. Για άγνωστο λόγω το όχημα έφυγε από την πορεία του  από το  χωματόδρομο του ορυχείου και ανετράπηκε σε παρακείμενο ταινιόδρομο μεταφοράς λιγνίτη. Αμέσως σήμανε συναγερμός όπου  διερχόμενοι  οδηγοί και εργαζόμενους της επιχείρησης κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια. Επιτόπου έφθασαν δυο ασθενοφόρα της ΔΕΗ και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν αμέσως στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Και οι  πέντε εργαζόμενοι κατά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο είχαν όλοι τις αισθήσεις τους. Από τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του νοσοκομείου δεν φαίνεται  να  φέρουν σοβαρά τραύματα και να κινδυνεύει άμεσα η υγεία τους.

Ο Διοικητής του Μαμάτσειου -  Μποδοσάκειου νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης ήταν καθησυχαστικός αναφέροντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι στους πέντε τραυματίες έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες και γίνονται όλες οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις από την ομάδα των Γιατρών του νοσοκομείου που τέθηκε σε συναγερμό από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό. 

πηγη: ΑΠΕ ΜΠΕ Σ.ΚΟΥΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 18:21