Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:41

Κοζάνη: Επίσημη πρώτη για τους τρεις νέους αναπληρωτές Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε το θεσμικό αυτοδιοίκητο του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακαεδονιας μετά και τον ορισμό των τριών αναπληρωτών Πρυτάνεων από την  Σύγκλητο.. Πριν από μερικές ημέρες δημοσιοποιήθηκε το καθηκοντολογία τους στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση τους από τον πρύτανη του πανεπιστημίου  καθηγητή Αντώνη Τουρλιδακη.

 

Η  Ελένη Τσακιρίδου καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Στατιστικής και Εκπαιδευτικής Έρευνας του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής, ορίσθηκε ως υπεύθυνη των  Ακαδημαϊκών θεμάτων και του προσωπικού και ως πρώτη αναπληρώτρια των καθηκόντων του Πρύτανη.

Ο Γιώργος Μαρνέλλος αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής με καθήκοντα τα οικονομικά του ιδρύματος  και τον έλεγχο  Ειδικού  Λογαριασμού ερευνητικών κονδυλίων

Η  Αναστασία Αλευριάδου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας ως υπεύθυνη φοιτητικών θεμάτων και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.  

Ο πρύτανης και οι τρεις αναπληρωτές του αποτελούν την πρώτη αιρετή διοίκηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μετά από 12 χρόνια λειτουργίας του. Η σημερινή εξέλιξη που σηματοδοτεί την θεσμική ολοκλήρωση του ιδρύματος, συμπίπτει με την έναρξη των εργασιών στο κάμπους όπου θα κατασκευαστούν οι νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου βάζοντας οριστικό τέλος στα προβλήματα στέγασης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:43