Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 00:10

Εγκαίνια 32ης εμποροβιοτεχνικής & γεωργικής έκθεσης Κοζάνης - Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της πόλης (video-photo)

Άνοιξε τις πύλες της η 32η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση δυτικής Μακεδονίας το απόγευμα της Τετάρτης, στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης

όπου πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της έκθεσης.
Στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου φιλοξενούνται φέτος120 επιχειρήσεις με προϊόντα, φορείς και συλλόγους.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρόξενος της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταιβάν) Mr Sherman S. Kwo, περιφεριάρχης και δήμαρχοι της δυτικής Μακεδονίας, περιφερειακοί δημοτικοί σύμβουλοι και κόσμος.
Ο πρόξενος Mr Sherman S. Kwo αναφέρθηκε στις αμφίδρομες συνεργασίες μεταξύ της Ταιβάν με την Κοζάνη «ο λαός της Ταιβάν έχει πλέον τη δυνατότητα να απολαύσει φυσικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, όπως τον Κρόκο Κοζάνης και συγχρόνως να προωθήσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας από την Ταιβάν στην τοπική αγορά».
Πολύ ενδιαφέρουσες ήταν οι ομιλίες των προέδρων επιμελητηρίων Κοζάνης Κώστα Κυριακίδη και Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσου που περιέγραφαν με γλαφυρό τρόπο την πραγματικότητα που ζουν οι επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, τεκμηριωμένη με στοιχεία . Αναφέρθηκαν επίσης και στις κινήσεις που προχώρησαν και τα δύο επιμελητήρια και συγκεκριμένα για την επιτυχία του ταμείου τοπικού πόρου ανάπτυξης.
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υλοποίηση της ΒΙΠΕ-όπως και ο δήμαρχος Κοζάνης – αλλά και στην ανοιχτή διακυβέρνηση με το νέο πως «σε 600 υποψηφιότητες στη Γαλλία στις 8 -9 του Δεκέμβρη επιλέχθηκε η περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας».
Πριν το κόψιμο της κορδέλας ο πρύτανης του πανεπιστημίου ο Αντώνης Τουρλιδάκης παρουσίασε την αγωνιστική μηχανή που σχεδίασαν και κατασκεύασαν οι φοιτητές του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών της πολυτεχνικής σχολής , η οποία σε δύο εβδομάδες θα συμμετάσχει στους αγωνιστικούς αγώνες στην Ισπανία.
Το αυριανό πρόγραμμα ξεκινά στις 19:00 με την «Παρουσίαση κλαδικής μελέτης για την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» που διοργανώνει το πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας με το ΕΒΕ Κοζάνης και την Περιφέρεια. Ενώ στην 'Αίθουσα Τύπου' στις 20:00 θα συναντηθούν με τον εμπορικό ακόλουθο της Ταϊβάν τοπικοί επιχειρηματίες.
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά για τους επισκέπτες 17:30 – 22:30 και Σάββατο- Κυριακή 10:30-22:30.
Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 01:34

Πολυμέσα