Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 19:42

Οδεύουν σε ρήξη Δήμος Βοϊου και περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας με αφορμή την συγκρότηση του ΔΣ της ΔΥΠΡΑ

Οδεύουν σε ρήξη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και δήμος Βοϊου με αφορμή την πρόθεση του δημάρχου Δημήτρη Λαμπρόπουλου να προχωρήσει χωρίς πολιτική συνεννόηση στην αλλαγή της προέδρου της επιχείρησης.

Το έγγραφο που φέρει σφραγίδες της ΔΥΠΡΑ και τις υπογραφές εκτός από της προέδρου της Φωτεινής Ζιάρα, του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Πλακεντα,, των περιφερειακών συμβούλων Κεχαγιά και Γιαννόπουλου και του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Βοϊου Γιώργου Μαγιάγκα. Οι υπογράφοντες δηλώνουν οτι δεν θα παραβρεθούν στην συνεδρίαση που έχει προκαλέσει ο δήμαρχος καθότι δεν τηρούνται οι νομικές και τυπικές προϋποθέσεις νομιμότητας ενεργειών. Οι υπογράφοντες  ζητούν να τηρηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες που προβλέπει ο Καλλικράτης για να μην μπορεί στο μέλλον να προσβληθεί η οποία μελλοντική σύνθεση του νέου ΔΣ της ΔΥΠΡΑ. Δημοσιεύουμε την επιστολή που εστειλαν οι πέντε υπογραφοντες.

τ Ο  εγραφο που απεστέλλει στην ΔΥΠΡΑ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 19:50