Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 13:55

Ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου Σταύρου Καμπουρίδη απο την παράταξη Καρυπίδη. Επιστολή κόλαφος για τον περιφερειάρχη την διαφάνεια στα οικονομικά και τους εναγκαλισμούς με τον Τσίπρα

Ισχυρό σοκ στην παράταξη του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη προκαλεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού του συμβούλου και εντεταλμένου συμβούλου Αθλητικού Τουρισμού Σταύρου Καμπουρίδη,

ο οποίος, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή της θητείας της περιφερειακής αρχής ήταν στο στενό πυρήνα φίλων και συνεργατών του επικεφαλής της «Ανατροπής-Δημιουργίας»!

Η επιστολή του κ. Καμπουρίδη (γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κουτούκι») χαρακτηρίζεται από τη σκληρή κριτική του για τα πεπραγμένα του ίδιου του Θόδωρου Καρυπίδη, με σημαντική την αναφορά σε «εναγκαλισμούς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, «με εξοργίζει γιατί με αυτή του την ενέργεια αποδεικνύει ότι δεν υιοθετεί πλέον της δεσμεύσεις μας και επικροτεί δημόσια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης ο Σταύρος Καμπουρίδης αφήνει σαφείς αιχμές για το έργο κάποιων αντιπεριφερειαρχών, του Εκτελεστικού Γραμματέα και άλλων προσώπων που επέλεξε ο κ. Καρυπίδης, ενώ αναφέρεται και στη στάση της Περιφέρειας στο μείζον ζήτημα ΔΕΗ και Υπερταμείου.

Να σημειωθεί πως η ανεξαρτητοποίηση του κ. Καμπουρίδη έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτηση του Νεοκλή Θεοδουλίδη από την ίδια παράταξη της περιφερειακής αρχής, γεγονός που προβληματίζει έντονα τους αντιπεριφερειάρχες και τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους της «Ανατροπής-Δημιουργίας»

Δείτε ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

1111

 πηγη: kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 14:02