Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 18:14

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ H ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στο πλαίσιο της εσωτερικής διαβούλευσης για την αναδιοργάνωση του Δήμου Κοζάνης και την αλλαγή του οργανογράμματός του, που είναι σε εξέλιξη εδώ και 6 μήνες, ο Σύλλογος Εργαζομένων  

κάλεσε τον Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλη Μπουγιοτόπουλο να παρουσιάσει την σχετική πρόταση της ομάδας εργασίας και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνομιλία των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους στο Σύλλογο με τον ΓΓ, όπου επιβεβαιώθηκε η κοινή αντίληψη της ανάγκης αλλαγής του Δήμου και προσαρμογής του στα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα, με γνώμονα την αξιοκρατία, την αποσαφήνιση των διαδικασιών και των αρμοδιοτήτων, την αύξηση της αποτελεσματικότητας με όρους δημοσίου συμφέροντος.

Ο ΓΓ κατέγραψε όλες τις απόψεις και παρατηρήσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή, που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις σχετικά με το νέο Οργανόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Β. Μπουγιοτόπουλος δεσμεύτηκε έναντι των εργαζομένων ότι τέτοιου είδους συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής με το προσωπικό θα συνεχιστούν και θα συστηματοποιηθούν, καθώς μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη της καθιέρωσης μιας άλλης κουλτούρας λειτουργίας του Δήμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 18:18