Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 18:29

Η 1η Δεκεμβρίου έχει θεσπιστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS- Συμμετοχή του Γ.Ν 'Μαμάτσειο'στο ΚΥΑΤ Ευόσμου

Για την φετινή χρονιά, θα θέλαμε να ξεφύγουμε από την καθιερωμένη ενημέρωση για το τι είναι ο ιός, πως μεταδίδεται, ποια τα μέτρα προφύλαξης και να σταθούμε κυρίως στα

συναισθήματα αυτών των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί και νοσούν από τον ιό HIV και στο πώς βλέπουν τη ζωή μετά από τόσες αλλαγές στην καθημερινότητα τους.
Σήμερα δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε, οι ρυθμοί ζωής αποξενώνουν τον άνθρωπο και τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού γίνονται εντονότερα, με αποτέλεσμα οι οροθετικοί να ζουν στιγματισμένοι, πολλές φορές απομονωμένοι, παρά το γεγονός ότι η αντιρετροϊκή θεραπεία συνεχώς εξελίσσεται και μιλάμε πλέον για μία χρόνια και όχι όπως παλαιότερα, θανατηφόρο νόσο.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κύριος τρόπος αντιμετώπισης είναι η ευαισθητοποίηση, η σωστή ενημέρωση και η λήψη μέτρων προφύλαξης, σεβόμενοι πάντα και προασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα, συνδράμουμε στον αγώνα για την ορθή και έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος.
Στα πλαίσια λοιπόν της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Κοινότητας, η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο», προσκλήθηκε από το ΚΥΑΤ Εύοσμου σε συνεργασία, υπό την αιγίδα της 3ης ΥΠΕ, να παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο με θέμα «AIDS-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ», Το Σάββατο 3η Δεκεμβρίου 2016 και             ώρα 12 :00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 18:33