Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 22:03

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Πέμπτη στην Δυτική Μακεδονία

Η επέλαση του χιονιά και ο παγετός που επικρατεί κατά την διάρκεια της νύκτας όσο και τις πρωινές  ώρες δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο επαρχιακό και ορεινό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας. Οι θερμοκρασίες σε όλη την δυτική Μακεδονία είναι από μηδέν έως -4 βαθμούς κελσίου.

 

 Στην Π.Ε Κοζάνης η κίνηση ων οχημάτων τόσο στην Εγνατία οδό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο γίνεται χωρίς προβλήματα ενώ τα σχολεία την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν με δύο ώρες καθυστέρηση στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού, με μία ώρα καθυστέρηση στο Δήμο Βοϊου και στον Δλημο Κοζάνης. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας.

Στα Γρεβενά η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 40ο χλμ. έως το 44ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Αβδέλλας ενώ τα σχολεία στο Δήμ Γρεβενών θα λειτουργήσουν από τις 9.15 το πρωί.

Στην Καστοριά αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες, από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου) και

  στην επαρχιακή οδό Νεστορίου - Επταχωρίου (μέσω Πεύκου). Τα σχολεία στο Δήμο Άργους Ορεστικού θα ξεκινήσουν στις 9.15 το πρωί.

 Στην Φλώρινα είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 9ο χλμ. έως το 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς μέσω Βίγλας και

από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς μέσω Βιτσίου. Οι σχολικές μονάδες στο δήμο της Φλώρινας εξ αιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών θα είναι κλειστές ενώ με μια ώρα καθυστέρηση θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών και στο Δήμο Αμυνταίου. 

Σύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 22:06