Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 08:39

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σερβίων Βελβεντού κάλεσε την αστυνομία για τους θερμόαιμους δημότες

Χρειάστηκε η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.

Πολίτες που παρευρίσκοντο στην συνεδρίαση διέκοπταν και παρενοχλούσαν φραστικά συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους   δημιουργώντας πρόβλημα και εμποδίζοντας της συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Οι συνεχείς εκκλήσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Ζυγούρη προς τους θερμόαιμους δημότες δεν έπιασαν τόπο. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ «τους εξήγησα ότι την επόμενη φορά που θα παρενοχλήσουν δημοτικό σύμβουλο η θα διακόψουν την συνεδρίαση με τις φωνές τους θα ειδοποιήσω την αστυνομία πράγμα που αναγκαστικά έκανα.  Πράγματι οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος  Σερβίων  έφτασαν στο χώρο συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Από την παρουσία τους και μόνο τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά η συνεδρίαση  συνεχίστηκε παρουσία των αστυνομικών, με τους θερμόαιμους δημότες  να συμμορφώνονται τελικά στις εκκλήσεις του προέδρου. 

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 08:49