Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 11:00

Κλειστά τα σχολεία στην Κοζάνη και το Αργος Ορεστικό Καστοριάς στις 9 και 10 Ιανουαρίου λόγω παγετού

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών

θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια δεν θα λειτουργήσουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με απόφαση του αναπληρωτή δημάρχου Κοζάνης, Γιώργου Βαλάη, εξαιτίας του παγετού.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.

Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.

Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, λαμβάνοντας υπόψη τον παγετό, την υπολειτουργία των συστημάτων θέρμανσης των σχολικών μονάδων λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων αλλά και τα δελτία πρόγνωσης καιρικών φαινομένων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων του Δήμου Αργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Τα σχολικά συγκροτήματα θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ|Α.Καρ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 11:02