Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 14:27

Η ανακοίνωση ανεξάρτητων δημοτικών σύμβουλων της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σας γνωστοποιούμε την δήλωση που ζητήσαμε να κάνει ο Δήμαρχος κ. Κοσματόπουλος Αθανάσιος ώστε
να γίνει ηθική αποκατάσταση όλων των Δημοτικών Συμβούλων με βάση όλα όσα έχουν λεχθεί ή υπονοηθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια δημόσια από τον κ. Κοσματόπουλο και θίγουν άλλον περισσότερο και άλλον λιγότερο από τους δημοτικούς συμβούλους.
Μετά την άρνηση του κ. Δημάρχου να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση, θεωρούμε ότι εμπράκτως δεν επιθυμεί την κοινή πορεία όλων μας και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ο ίδιος ανέφερε ότι είναι διατιθέμενος να κάνει για το καλό της ενότητας του συνδυασμού και του Δήμου κατ' επέκταση, ενώπιον και εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής.
Από τούδε και στο εξής οι πράξεις του καθορίζουν την πορεία του Δήμου για το τρέχον και τα επόμενα έτη, την καθοδική πορεία του οποίου θα προσπαθήσουμε να φρενάρουμε με κάθε τρόπο.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ H ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Σχετικά με όλα όσα έχουν συμβεί από την έναρξη της θητείας μας μέχρι σήμερα με τους συμβούλους της παράταξής μου, θέλω να δηλώσω προς τους πολίτες, ότι όλους τους εκτιμώ απεριόριστα σαν συνεργάτες και φίλους. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας από την μεριά του και την θέση που κατείχε, έδωσε τον καλλίτερο εαυτό του για την σωστή λειτουργία του Δήμου, έχοντας πάντα σαν γνώμονα το καλό του τόπου και των Δημοτών, προσπαθώντας για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου. Η λειτουργία όλων, ήταν πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, της τήρησης διαδικασιών και της διαφάνειας. Η σοβαρότητα των συνεργατών μου σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του ήθους τους, την τιμιότητα και την συνεχή προσπάθεια για επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποτελεσματικότητας στις υποχρεώσεις και τους στόχους που θέταμε, γινόταν με γνώμονα την πρόοδο στα θέματα του Δήμου.
Αναφορικά λοιπόν με όλες τις δημόσιες δηλώσεις μου, που έλαβαν χώρα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως και στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις οποίες αναφερόμουν προσβλητικά στους συνεργάτες και φίλους μου, 
δηλώνω ό,τι είναι όλα ανυπόστατα και λανθασμένα. Τίποτα μεμπτό δεν υπάρχει. Το τι έφταιξε για όλη αυτήν την κατάσταση δεν είναι επί του παρόντος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κανένα από όλα όσα ειπώθηκαν δεν ισχύει, ενώ αντίθετα τους εκτιμώ και τους σέβομαι όλους απεριόριστα.
Για τους λόγους αυτούς λοιπόν, ανακαλώ τα όσα έχω πει έως σήμερα για όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μου και τους καλώ να ξεκινήσουμε από την αρχή όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω ότι μας πλήγωσε και μας πόνεσε, δουλεύοντας από αύριο με μόνο στόχο το καλό του Δήμου και των Δημοτών.
 
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
 
 
Αθανάσιος Κοσματόπουλος
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 14:29