Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 09:52

Δήλωση του Γιάννη Θεοφύλακτου, βουλευτή ν. Κοζάνης (συ.ριζ.α.) αναφορικά με προσλήψεις σε ιδιωτικές εταιρείες που θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή

Έχω γίνει αποδέκτης τις τελευταίες εβδομάδες της πληροφορίας ότι για να προσληφθεί κάποιος σε ιδιωτική εταιρεία που θα δραστηριοποιηθεί στην περιοχή

“πρέπει να πάρει κάποιος πολιτικός τηλέφωνο”.


Εκεί που οι άνεργοι καταθέτουν τα χαρτιά τους, αλλά και σε όλη την κοινωνία, κυκλοφορεί η φήμη: “για να προσληφθείς, πρέπει να πάρει τηλέφωνο κάποιος βουλευτής, κάποιος από τους Δήμους ή την Περιφέρεια ή κάποιος πρώην υπουργός ή βουλευτής”.


Οι πρακτικές του χρεοκοπημένου παλιού πολιτικού συστήματος (της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ), τις οποίες όταν μπορούν, τις συνεχίζουν, δεν ταιριάζουν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στην Αριστερά και στην προσωπική μου πολιτική στάση.


Είναι μία πληροφορία που διακινείται και για τις προσλήψεις στο μεγαλύτερο έργο της περιοχής και, ίσως, της χώρας (Πτολεμαΐδα V).


Έχω καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή μου για προσλήψεις με διαφανή τρόπο από τα Μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., την οποία και επαναλαμβάνω.


Κάθε άλλη επιλογή απαξιώνει το σύνολο των ανέργων αλλά και δημιουργεί ύποπτη σχέση εξάρτησης των αιρετών με τους επιχειρηματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 09:56