Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 11:40

'Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα' απάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη σχετικά με την ανακοίνωση του Μαλούτα

Ότι ο κ. Μαλούτας και η παράταξη της «Ενότητας»  είναι θιασώτες της μικροπολιτικής, του λαϊκισμού, της επιφανειακής και επικοινωνιακής διαχείρισης πολύ σοβαρών

ζητημάτων είναι πλέον  γνωστό. Αυτή τη φορά με μια ανακοίνωση γεμάτη αντιφάσεις διατύπωσε την άποψη πως ο Δήμος Κοζάνης είναι απών από τις εξελίξεις για το μέλλον της περιοχής. Απών γιατί  δεν θέλουμε η πολιτική μας στάση να εξαντλείται  σε κροκοδείλια δάκρυα και  ανούσια επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Αντί ο κ. Μαλούτας  να κάνει αυτοκριτική για τις ευθύνες του, αλλά και όσων άλλων διοίκησαν αυτό τον τόπο, για τα  σημερινά αδιέξοδα και για  το γεγονός πως άφησαν την περιοχή απροετοίμαστη να πέσει σε έναν τοίχο που εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια έβλεπαν να έρχεται, αναζητά  ενόχους.

Επειδή λέει δεν προχωρήσαμε το «Τεχνόπολις» στη ΖΕΠ…και επειδή θέσαμε δημόσια απόψεις, που όλοι συζητούν στις κλειστές συσκέψεις αλλά τις «ξεχνούν» εντέχνως αμέσως μετά.

Στον Δήμο Κοζάνης εδώ και 2 χρόνια έχουμε ξεκινήσει, σε συνεργασία και με άλλους φορείς (Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ, ΕΚΕΤΑ κ.α. ) μια σημαντική προσπάθεια να ανοίξουμε την "κλειστή"  συζήτηση για την ανάγκη μετάβασης,  με τον πλέον  ομαλό τρόπο σε μια νέα πραγματικότητα, που αδιαμφισβήτητα ήρθε για την περιοχή.

Πρωτοστατήσαμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε  το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, αλλά και ένα συνολικό σχέδιο για την επόμενη μέρα της περιοχής.

Όλο αυτό το διάστημα και σε όλες τις διεργασίες που γίνονται ,ο κ. Μαλούτας επέλεξε, αντί να συμμετέχει ουσιαστικά, όπως προβλέπει ο θεσμικός του ρόλος , την  απαξίωση μέσω ειρωνικών σχολίων στο facebook.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την περιοχή όπου απαιτείται εγρήγορση, σοβαρότητα, ψυχραιμία, τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού του κ. Μαλούτα και της παράταξης του, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε.

Αν ακόμα δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι, τα ψέματα έχουν πλέον τελειώσει!

Ο Δήμος Κοζάνης έχει εκφράσει, εκφράζει και θα συνεχίσει να εκφράζει δημόσια  τις θέσεις του για όσα συμβαίνουν στο ζήτημα της ΔΕΗ. Αν κάποιοι κάνουν πως δεν ακούν είναι δικό τους θέμα.

Τα υπόλοιπα σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 11:46