Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 12:16

Μια θέση εργασίας Εργοθεραπευτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΑΟΡΙΣΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ

 Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με αυτισμό (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» ,με έδρα την Τ.Κ Αργίλου του Δήμου Κοζάνης, ανακοινώνει τη προκήρυξη μιας (1) θέσης εργοθεραπευτή/τριας   και καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα.

 Για τη θέσης της προκήρυξης αυτής οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν Πτυχίο ΤΕΙ  εργοθεραπευτών.

 

  Η έναρξη της απασχόλησης προσδιορίζεται για την 21η /8/2017 .

 

Παρακαλούμε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση να υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η απάντηση θα δίνεται  δια της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ερωτώντα  ή τηλεφωνικά.

Επίσης  η  υποβολή  των βιογραφικών θα γίνεται  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών  λήγει την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 .

Οι  υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα για την οποία θα ενημερωθούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 12:19