Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 08:46

Στην Καλλονή Γρεβενών η εξόδιος ακολουθία για τον Γρηγόρη Μάντζιαρη. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών

Ο Γρηγόρης Μάντζιαρης τον  τελευταίο 1,5 χρόνο έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο. Από τος αναγνωρισμένους επαγγελματίες της πόλης ήταν Οικονομολόγος και διατηρούσε λογιστικό γραφείο.

Ο Γρηγόρης δεν "κοίταγε" απλά την δουλειά του, ενδιαφερόταν για τους γύρω του και φυσικά τον κοινωνικοπολιτικό του περίγυρο. Από τους δραστήριους και ενεργούς πολίτες στο χώρο της κεντροαριστεράς, από τα μαθητικά του χρόνια, στο πανεπιστήμιο και πολύ περισσότερο στην Κοζάνη μετά το πέρας των σπουδών του. Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Γρηγόρης ήταν ένας "πολιτικός διανοούμενος" που αναγνώριζε πάντα πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και παραμέτρους σε όλα τα γεγονότα ακόμη και της τοπικής μίζερης πραγματικότητας της πόλης.

Ευγενής με τους συνομιλητές του και με χιούμορ που ομόρφαινε την ατμόσφαιρα της παρέας.  Ενέπνεε σεβασμό και εκτίμηση σε όλους  και όσους είχαν τη τύχη να ανταλλάξουν μια κουβέντα μαζί του. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη όταν στις αρχές του 2001 του έδωσα ένα αντίτυπο του ντοκιμαντέρ που κάναμε για την Γρεβενιώτικη Πίνδο όπου περιείχε γυρίσματα από την Καλλονή, ένα από τα ωραιότερα χωριά των Γρεβενών και στο όποιο εμφανίζονταν  οι ασκητικές Βοϊάτικες φιγούρες των γονιών του καθώς και εικόνες από το πατρικό μια  όμορφη πετρόκτιστη κατοικία.  

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις 12 στην καλλονή Γρεβενών.  

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 08:52