Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 16:36

Σε διήμερη εκδήλωση του κόμματος των Ευρωπαίων Πρασίνων στο τουριστικό Νότιο Τυρόλο των Άλπεων ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης

Ανέλυσε στους "Πράσινους" του Ιταλικού βορρά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κοζάνης για την ανάπτυξη του ήπιου τουρισμού!

Οπως μεταδίδει το γραφείο τύπου του δήμου: τη στρατηγική του Δήμου Κοζάνης για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, παρουσίασε αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση  ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, σε συνέδριο στο Μεράνο της Ιταλίας, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. « Η Κοζάνη (όπως όλη η Δυτική Μακεδονία) είναι η λιγότερο αναπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Ελλάδας και αυτό το πολύ αρνητικό στατιστικό, δείχνει ταυτόχρονα ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης του κλάδου καθώς η περιοχή μας έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Πολιτισμός, ποιοτικά τοπικά προϊόντα, φυσική ομορφιά, λαογραφία, ήθη και έθιμα, βιομηχανική κληρονομιά είναι στοιχεία που αξίζουν και πρέπει να αναδειχθούν και αυτό κάνουμε στο Δήμο Κοζάνης» ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης.

ΥΓ του vetonews. Το γραφείο τύπου του δήμου Κοζανης όλως περιέργως δεν αναφέρει σε ποιους μίλησε και απο ποιούς προσκλήθηκε για να μιλήσει  ο δήμαρχος Κοζανης. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 17:10