Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 16:30

Η αιχμηρή ανακοίνωση του Λ Μαλούτα για αυτούς που εναντιώθηκαν με σφοδρότητα στο έργο της νεας μονάδας απορριμμάτων και σήμερα το επαινούν

Με μια αιχμηρή αναρτησή του  στο λογαριασμο του στο fb ο  πρώην δήμαρχος Κοζανης Λ Μαλούτας  με αφορμή τα εντυπωσιακά εγκαινια της νέας μοναδας απορριμμάτων στην Κοζανη σχολιάζει την συμπεριφορά και την σταση στο συγκεκριμενο εργο των πολιτικών του αντιπάλων.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΜΑ !!!

ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...

Δεν γνωρίζω τον κ. Σκουρλέτη, ούτε βέβαια έχω κάποια σχέση με τη δήλωσή του που έκανε σε κομματική εκδήλωση στις 7/6/2017 (http://www.avgi.gr/…/p-skourletes-e-ellada-einai-peiramatoz…).
Παει γάντι όμως με τα σημερινά εγκαίνια της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ.
Δεν με ευχαριστεί η πολιτική ήττα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώτου τη τάξη υπουργού της κυβέρνησης.
Δεν μπορώ όμως να κρύψω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι μια συλλογική απόφαση του ΔΣ της ΔΙΑΔΥΜΑ, πριν 10 χρόνια, μια επιλογή που στο παρελθόν πολεμήθηκε και κατακρίθηκε σκληρά, σήμερα συγκεντρώνει τους επαίνους και υιοθετείται από την πολιτική ηγεσία της χώρας και όλους τους αυτοδιοικητικούς.
Δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίησή μου που το έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ αποτελεί πιλότο για όλη την Ελλάδα.
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ, όποτε και αν αυτή έρχεται, αφήνει μια γλυκιά γεύση…..
Όλα τα άλλα, υπουργοί και παρατρεχάμενοι, πανηγυράκια, δεκάρικοι, χαμόγελα, αγκαλιές και φωτογραφίες ανήκουν σε άλλες εποχές και σε άλλες λογικές, ιδίως όταν πρωταγωνιστούν σ´ αυτά οι πολέμιοι του έργου.
Και βεβαίως ουδέν συνεισφέρουν …..

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 19:09