Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 11:33

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

 Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ

και ΤΕΙ του έτους 2015-2016 και των πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων μητέρων που απέκτησαν παιδιά το έτος 2015 – 2016 .

 Η εκδήλωση άνοιξε με τη χορωδία βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτη Κεχαγιά, τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και των υπολοίπων επίσημων προσκεκλημένων. Εκ μέρους της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου μίλησε για το θεσμό του γάμου  ο πατέρας Τιμόθεος.

Στον πολύ σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της μητέρας, αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για κοινωνική βοήθεια από πλευράς Πολιτείας σε όλες τις οικογένειες και ιδίως στις πολυμελείς. Αμέσως μετά έγιναν οι βραβεύσεις των μαθητών και των μητέρων από τον Σεβασμιότατο, τη Δημοτική Αρχή, τους επίσημους προσκεκλημένους και τους εκπροσώπους  της Μονής Βατοπεδίου και των Συλλόγων Πολυτέκνων της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης, ενώ χορηγοί ήταν η Ιερά Μονή Βατοπεδίου και ο Δήμος Βοίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 11:39