Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Μαϊος 2011 13:44

Προτάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο και μειωμένη φορολογία του πετρελαίου θέρμανσης

Προτάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο και μειωμένη φορολογία του πετρελαίου θέρμανσηςΤη θέσπιση αγροτικού πετρελαίου με μηδενικό επίπεδο φορολογίας και τη μείωση της φορολογίας του πετρελαίου θέρμανσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ζήτησε από τον υφυπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Πασχάλης Χαρούμενος, κατά τη συνάντηση που είχαν.

Ο κ. Χαρούμενος υπογράμμισε ότι ο αγροτικός χώρος στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας περνά κρίσιμη μεταβατική περίοδο και σημείωσε ότι το στοίχημα μπορεί να κερδηθεί μόνο με στροφή στα ποιοτικά βιολογικά και κτηνοτροφικά προϊόντα. Τόνισε δε ότι εξαιτίας της επικείμενης εξομοίωσης της φορολογίας στο πετρέλαιο κίνησης και το πετρέλαιο θέρμανσης, η κυβέρνηση πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση στο κόστος καλλιέργειας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και στο επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων της περιφέρειας.

Ο αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε, άλλωστε, και με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιλένα Αποστολάκη, στην οποία παρέδωσε εξειδικευμένες προτάσεις για τα ζητήματα των αδειών λειτουργίας κτηνοτροφικών μονάδων, τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, τις επιδοτήσεις και τις εισφορές υπέρ ΕΛΓΑ.

πηγή: agelioforos.gr


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαϊος 2011 13:49