Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 18:41

H Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας για την δικαστική απόφαση για Δακή: Νέο δείγμα νεοδημοκρατικής "αριστείας"

Η καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε η Δικαιοσύνη για τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και υποψήφιο βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Δακή, είναι ενδεικτική της νεοδημοκρατικής «αριστείας». 

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης  καταδίκασε τον Γ. Δακή σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και ισόχρονη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, καθώς έκρινε παράνομη την τοποθέτηση τεσσάρων υπαλλήλων της Περιφέρειας σε θέση προϊσταμένου, η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης.

Η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι προφανώς εκτεθειμένοι από τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση. Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένας από τους “άριστους” του κόμματος του, ο οποίος είναι, εκτός των άλλων, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της ΝΔ στη Δ. Μακεδονία, να καταδικάζεται για ρουσφέτια που αφορούν τη δημόσια διοίκηση.

ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 18:44