Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 12:24

Κοζάνη: Την σύσταση επιτροπής συντονισμού των Αναπτυξιακών συνεδρίων προτείνει ο Θόδωρος Καρυπίδης

Την σύσταση επιτροπής Συντονισμού που θα αξιοποιήσει τα  συμπεράσματα, και τις προτάσεις  που διατυπώθηκαν η που διατυπωθούν στο μέλλον στα αναπτυξιακά και παραγωγικά συνέδρια

που πραγματοποιήθηκαν στις περιφέρειες της χώρας προτείνει με επιστολή του προς στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο  Βερναρδάκη και το Γραφείο Πρωθυπουργού, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης. 

Στην επιστολή του ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης τονίζει ότι μέσα από τον συντονισμό των προσπαθειών για τον καλύτερο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την υλοποίηση των συμφωνημένων ενεργειών και την προώθηση νομοθετικών πρωτοβουλιών, η λειτουργία της επιτροπής θα συμβάλλει στην αναμόρφωση του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας μας.

Τον περασμένο Ιούλιο στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο Αναπτυξιακό και παραγωγικό συνέδριο στην Χώρα , ακολούθησε αυτό της Στερεάς Ελλάδας και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης αντίστοιχα τέτοια συνέδρια θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 12:28