Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 16:12

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του δημαρχείου στον Λ. Μαλούτα: "Η συκοφαντία είναι ένα ανήθικο αντιπολιτευτικό μέσο που μόνο σάς εκθέτει"

Κε Μαλούτα τεκμηριώστε άμεσα το «άρωμα από παντεσπάνι». Η συκοφαντία είναι ένα ανήθικο αντιπολιτευτικό μέσο που μόνο σάς εκθέτει

 Η παράταξη της «Ενότητας», αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα του πολιτισμού,  

αφήνοντας υπονοούμενα για «άρωμα από παντεσπάνι» στα 19.500 ευρώ που δαπανήθηκαν για δράσεις των Λασσανείων.

Έχουμε κάνει εκτενή ανάλυση, απόλυτα τεκμηριωμένη νομικά, τυπικά και ηθικά. Να το ξαναγράψουμε ολογράφως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις… Ο Δήμος Κοζάνης, ακολουθώντας κατά γράμμα τις διαδικασίες,  δαπάνησε δεκαεννιά χιλιάδες πεντακόσια ευρώ για:

  • Προβολές ταινιών.
  • Παραστάσεις θεάτρου σκιών.
  • Τις παραστάσεις της Μαζώχτρας σε πολλές γειτονιές της Κοζάνης και  Τοπικές  Κοινότητες.
  • Τις παραστάσεις του Θεατροδρομίου σε 5 Τοπικές κοινότητες.
  • Τη διεξαγωγή του Jazz Festival για 4 ημέρες
  • Την ηχοφωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων.

     Ο κ. Μαλούτας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον κ. Κώστα Κυριακίδη, που «κάτι άκουσε στην πιάτσα»,  αποδεικνύει πως η μόνη αντιπολίτευση που θέλει και μπορεί  να κάνει είναι αυτή της «λάσπης στον ανεμιστήρα».

   Nα υπενθυμίσουμε, άλλωστε, το περίφημο «non paper» για το θέμα του στολισμού της Αποκριάς του 2017 και τον συκοφαντικό συσχετισμό του με το ΔΗΠΕΘΕ.

    Ο κ. Μαλούτας  νομίζει πως ο Δήμος Κοζάνης είναι ίδιος με αυτόν που συντηρούσε  η παράταξη του για χρόνια! Δυστυχώς για εσάς και την παράταξη σας, κε Μαλούτα,   και ευτυχώς για εμάς και την τοπική κοινωνία, τα πράγματα έχουν αλλάξει καθοριστικά, και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες, εκτός από αυτούς που είχαν μάθει για χρόνια αλλιώς.

    Ζητάμε  από τον κ. Μαλούτα να τεκμηριώσει άμεσα την αναφορά του για «άρωμα από παντεσπάνι», ειδάλλως πρόκειται για κοινό συκοφάντη. Αναμένουμε…

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 16:24