Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 18:55

Πρώτη συνάντηση του συνδυασμού «Σύγχρονο Επιμελητήριο»- ενημέρωση απο τον επικεφαλής Νίκο Σαρρή για ένα Επιμελητήριο μπροστάρη στις εξελίξεις (φωτο)

Μια πρώτη ανεπίσημη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ μελών του συνδυασμού «Σύγχρονο Επιμελητήριο» με επικεφαλής το Νίκο Σαρρή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από τον κ. Σαρρή οι βασικοί άξονες προτεραιότητας του συνδυασμού ενόψει την εκλογικής διαδικασίας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

 «Αυτό που θέλουμε» τόνισε ο Νίκος Σαρρής, «είναι ένα Επιμελητήριο που θα ανοίγει επιχειρηματικούς δρόμους και θα διευκολύνει το έργο των επιχειρηματιών. Ένα Επιμελητήριο το οποίο θα κάνει χρήση όλων των διαθέσιμων εργαλείων προς όφελος των μελών του. Δεν φτάνει μόνο η επιθυμία και η επιχειρηματική νοημοσύνη αν δεν υπάρχει παράλληλα γνώση της επιχειρηματικής διαδικασίας που βοηθά να αποφύγουμε παγίδες».

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή, ο ρόλος του Επιμελητηρίου θα πρέπει να είναι αυτός του μπροστάρη που διεκδικεί και ανοίγει δρόμους.  Στο πλαίσιο αυτό όπως ανέφερε είναι απαραίτητη η διαρκής ενημέρωση για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο και για τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, με αξιοποίηση των εργαλείων της τεχνολογίας στην υπηρεσία του επιχειρείν. «Το Επιμελητήριο δίπλα στα μέλη του και σε κάθε περίπτωση, το Επιμελητήριο ως Κέντρο πληροφόρησης και συμβουλευτικής, το Επιμελητήριο που διεκδικεί και όχι απλά καταγράφει προβλήματα, είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε» υπογράμμισε ο κ. Σαρρής

 Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη όλων των επιχειρηματικών κλάδων του νομού καταθέτοντας τις απόψεις του σε ένα κοινό πλαίσιο αναζητήσεων, σύμφωνα με το οποίο θα συμπορευτούν για τις εκλογές του Δεκέμβρη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 19:00