Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 09:09

Δακής για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου: "η κυβέρνηση μας επιστρέφει στα γιουσουφάκια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας"

 «Είναι αδύνατο η κοινωνία μας,  στο όνομα της δήθεν δυνατότητάς αυτοπροσδιορισμού που υφίσταται και που υπάρχει στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή ένωση, με την ψήφιση του νομοσχεδίου από την ελληνική βουλή να δεχθεί να επιστρέψει θεσμικά στην εποχή της

οθωμανικής αυτοκρατορίας και τα γιουσουφάκια» δήλωσε προσερχόμενος στην συνεδρίαση ου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Δακής σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για την κατοχύρωση της ταυτότητας φύλου που συζητείται στην βουλή των Ελλήνων. Ο κ. Δακής μίλησε για «μαύρη μέρα και  μαύρη σελίδα για την ελληνική δημοκρατία και  για το ελληνικό κοινοβούλιο» και έκανε λόγο για «ανεπίτρεπτο γεγονός σ’ένα ένα δημοκρατικό καθεστώς και μια βουλή εκλεγμένη από τους Έλληνες»

«Η πρόταση της κυβέρνησης να δώσει την δυνατότητα σε  εφήβους που δεν είναι καν ενήλικες να αλλάζουν φύλλο, είναι καταστροφικό για τον τόπο μας» ανέφερε ο κ. Δακής σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε. Μέχρι τώρα η κυβλερνης μας έχει κάνει οικονομικά γιουσουφάκια τώρα θέλουμε να κάνουμε πραγματικά γιουσοφάκια τους Έλληνες» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο ο κ. Δακής αναρωτήθηκε εάν είναι αλήθεια ότι «αυτά που λέει η κυβέρνηση για την αλλαγή φύλου στους ανήλικους θα τα καλύπτει με δαπάνες ο ΕΟΠΥΥ, όταν δεν δίνει  χρήματα για να καλύπτει τους εμβολιασμούς των μικρών παιδιών και μάλιστα σε εμβόλια που ανήκουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό»; Και κατέληξε λέγοντας ότι σήμερα είναι «μια μαύρη μέρα για την ελληνική κοινωνία καθώς με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου ανοίγεται ο ασκός του Αιόλου για εκβιασμούς, και συναλλαγές από συμφέροντα κάθε είδους με έρμαια αυτούς τους νέους».

Σ,Κουτ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 09:13