Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 17:51

Προχωρά η διαδικασία εκλογής επικεφαλής στο νέο κόμμα της κεντροαριστεράς, ποιοί είναι οι εκπρόσωποι των υποψηφίων στην Κοζανη

Με εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) ορίστηκε Υπεύθυνος Περιφέρειας ο Ιωάννης Βλατής

και στήθηκαν και οργανώθηκαν οι Νομαρχιακές Ομάδες Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) οι οποίες αναλαμβάνουν υπό τον συντονισμό της Ομάδας Εκλογικών Κέντρων και του Υπεύθυνου της Περιφέρειας, την επιλογή, οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των Εκλογικών Κέντρων της περιοχής τους. Οι ΝΟΕ συγκροτούνται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Εμπιστοσύνης του Νομού και από τους εκπροσώπους των υποψηφίων.
Στον Νομό Κοζάνης η ΝΟΕ αποτελείται από τους:
 Μάρκο Χρ. Φλώρο, υπεύθυνο Δικτύου Εμπιστοσύνης
 Περικλή Αλιφέρη, εκπρόσωπο Γιώργου Καμίνη
 Νικόλαο Τζήμο,αναπληρωματικο εκπρόσωπο Γιώργου Καμίνη 
 Δημήτριο Ζιούζιο , εκπρόσωπο Νίκου Ανδρουλάκη 
 Κωσταντίνο Μαρκογιαννάκη αναπληρωματικο, εκπρόσωπο Νίκου Ανδρουλάκη
 Αντώνιο Σιαμπανόπουλο, εκπρόσωπο Σταύρου Θεοδωράκη
 Τομπουλίδου Παρθένα(Νούλα), εκπρόσωπο Φώφης Γεννηματά
 Τουρτούρας Θανάσης,εκπρόσωπος Γάτσιου Κωνσταντίνου
Μετά την διαβεβαίωση προς τον Πρόεδρο της ΑΕΔΔ καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτο, από τις εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017.
Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής ορίστηκε για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017, αφού, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017).
Ήδη, η προετοιμασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια και στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, την οποία θα συνδράμουν εθελοντικά όσοι είναι πρόθυμοι .
Η συνδρομή στην εκλογική διαδικασία είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ www.dpekloges.gr για να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή, η στον Υπεύθυνο του Δικτύου Εμπιστοσύνης στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . 

Κοζάνη 14-10-2017 Ο Υπεύθυνος Δικτύου Εμπιστοσύνης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 17:56