Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 08:40

Προστριβές στην λίμνη Πολυφύτου αναμεσα στους επαγγελματίες αλιείς και στους ερασιτέχνες που διοργανώνουν αγώνες

Σήμερα οριοθετήθηκαν οι ψαρεύτρες για τον αγώνα αθλητικής αλιείας κυπρίνου που θα ξεκινήσει αύριο 4 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Νοεμβρίου. Για την διευκόλυνση των αθλητών και των επισκεπτών παραθέτουμε το σχεδιάγραμμα με τις αριθμημένες ψαρεύτρες. Εκ των προτέρων θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους διαγωνιζόμενους για την ύπαρξη επαγγελματικών αλιευτικών εργαλείων στο πεδίο του αγώνα. 
  Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής αλιείας(Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) απαγορεύεται οποιαδήποτε αλιευτική δραστηριότητα στο πεδίο διεξαγωγής του αγώνα για το διάστημα δύο εβδομάδων πριν από την έναρξη του. Η άδεια  διεξαγωγής του αγώνα που μας ενέκρινε η Π.Ε. Κοζάνης βασίζεται στον κανονισμό αθλητικής αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. 
  Μετά την έγκριση του αγώνα, γνωρίζοντας τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που περνάμε όλοι, γνωστοποιήσαμε τηλεφωνικά στο τμήμα αλιείας της Π.Ε. Κοζάνης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων πως δεν έχουμε την απαίτηση να σταματήσει η αλιεία στο συγκεκριμένο κομμάτι της λίμνης για δύο εβδομάδες παρά μόνο για δύο μέρες πριν τον αγώνα. Με λύπη διαπιστώσαμε πως μέχρι και μερικές ώρες πριν τον αγώνα η επαγγελματική αλιεία συνεχίζετε στο σημείο του αγώνα χωρίς να υπάρχει καμία σέβαση απέναντι στο σύλλογο μας και σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Η λίμνη Πολυφύτου δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Οι ψαρεύτρες τοποθετήθηκαν με επιφύλαξη στα όποια κενά βρέθηκαν ανάμεσα στα μπουκάλια και τα παγούρια που χρησιμοποιούν η επαγγελματίες αλιείς για τη σήμανση των εργαλείων τους.
  Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, κάνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 08:44