Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 08:31

Επιστολή του Χρήστου Παπούλκα στο vetonews απο την ΑΣΚΙ Εφοριακών Δυτ. Μακεδονίας

O Νεοεκλεγείς σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΑΣΚΙ Χ. Παπούλκας με επιστολή του στο vetonews απαντά στα οσα ανάφερε με επιστολή του στο vetonews ο Δ. Τσαόπουλος εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο Ανεξάρτητος Ενωτικός- Ενιαίoς Συνδυασμός.

Απάντηση επί της διευκρινιστικής επιστολής του Δ. Τσαόπουλου στο vetonews(10/11/17) για τα αποτελέσματα των εκλογών στο σύλλογο Εφοριακών Δυτ. μακεδονίας 

Θεωρώ ότι ο συνάδελφος Τσαόπουλος Δημήτρης από την στιγμή που δεν είναι επικεφαλής παράταξης, θα ήταν καλυτέρα να τοποθετηθεί ως προς τις προσωπικές του επιλογές, πχ το τι θα πράξει ο ίδιος στο συνέδριο της Ομοσπονδίας, επικαλούμενος το ενιαίο, παρά να εκφράζει άποψη για όλη την παράταξη του Ενιαίου ψηφοδελτίου και φυσικά πολύ λιγότερο σε ότι αφορά την παράταξη της ΑΣΚΙ.
Δεν γνωρίζω από που είναι ορμώμενες οι δημοσιογραφικές σας πληροφορίες, περί των συνδικαλιστικών σχημάτων, όπως παρουσιάζονται στο αρχικό σας ρεπορτάζ, όμως είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των υποψηφίων και των δυο παρατάξεων φέρει κάποια ιδεολογική αναφορά, κάτι το οποίο δεν αμφισβητείται, καθώς υπήρξαν και επίσημες τοποθετήσεις συναδέλφου από το ενιαίο ψηφοδέλτιο περί ποιάς παράταξης είναι μέλος, την οποία και αντίστοιχα στηρίζει.
Παρόλαυτα όμως, σαφώς και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με ακρίβεια το τι και που ανήκει ο καθένας, καθώς θα έλεγα ότι θεωρείται ήσσονος σημασίας η πολιτική προέλευση του κάθε υποψηφίου. Αυτό που προέχει και πρέπει να βγει προς τα έξω, είναι η συναινετική διάθεση, ανεξάρτητα από τον τρόπο και τη διαδικασία εκλογής των συναδέλφων, την οποία εκτιμώ ότι έχει και διαθέτει όλο το νεοεκλεγέν σχήμα, καθώς πλαισιώνεται από εξαιρετικούς και έμπειρους συναδέλφους.
Η ΑΣΚΙ θα λειτουργήσει με πρόθεση συνεργασίας, επιδεικνύοντας στην πράξη, την στάση και το έργο της, με γνώμονα πάντα το γενικότερο καλό, βάση των αρχών και του ιδεολογικού μας προσανατολισμού, όπου θεωρούμε ότι μέσα από αγώνες και προσπάθεια χωρίς συμβιβασμούς, πετυχαίνουμε ανατροπές, αλλά και διατηρούμε όσα έχουμε.
Τέλος αντιλαμβανόμενος μέσα από το ρεπορτάζ σας, την πρόθεση για δημοκρατική και διάφανη ενημέρωση των πολιτών, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί ένας δημόσιος διάλογος στο όλο θέμα, όμως ταυτόχρονα σεβόμενος την επίκληση της ενότητας στην πράξη, σας ενημερώνω ότι δεν προτίθεμαι να μπω σε μια διαδικασία ατέρμονου διαλόγου και ερωταπαντήσεων σε τυχόν νέες τοποθετήσεις επ'αυτού, που προφανώς θα πυροδοτούσε την διαφαινόμενη πρόθεση συνεργασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 08:52