Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 16:25

Ανησυχία στο Σύλλογο των υπαλλήλων Αποκεντρωμένης διοίκησης απο τις δηλώσεις Σκουρλέτη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, από το βήμα του συνεδρίου που διοργάνωνε η ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα, ο Υπουργός Εσωτερικών μίλησε για υποκατάσταση των Απ.Δ. με περιφερειακές υπηρεσίες των Υπουργείων, βάζοντας ένα αόριστο και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μιλώντας ταυτόχρονα για διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων κάθε εργαζομένου.

Μετά την κατάργηση και την αποσυναρμολόγηση ήρθε η υποκατάσταση. Ένα μήνα μετά τις διαβεβαιώσεις της κ. Γεροβασίλη και του κ. Παππά σε συναδέλφους εδώ στις Υπηρεσίες μας, κατά την επίσκεψή τους, για καμία αλλαγή και σκέψη περί κατάργησης κλπ, έρχεται ο Υπουργός Εσωτερικών να δυναμιτίσει πάλι το κλίμα.

Η κυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» εδώ και δύο χρόνια με κλιμακούμενες δηλώσεις στελεχών της αλλά και υψηλόβαθμων υπουργών κρατάει σε ομηρία χιλιάδες εργαζόμενους στις Απ. Δ. και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας κλίμα αστάθειας, δυσχεραίνοντας και υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε τεράστια προβλήματα, τόσο από την έλλειψη προσωπικού όσο και από τις δαιδαλώδης διαδικασίες με την «εκσυγχρόνιση» της δημόσιας διοίκησης. Προβλήματα που τα αντιμετωπίζουμε με αυταπάρνηση και προσφέροντας πολλά περισσότερα από αυτά που μας αναλογούν στο πλείστο των περιπτώσεων.

Οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί εξασφάλισης των εργασιακών μας σχέσεων μας βρίσκει υποψιασμένους και έτοιμους να προασπίσουμε το «σπίτι» μας με γνώμονα την αξιοκρατία και το δημόσιο συμφέρον. Κάθε προσπάθεια εργασιακής υποτίμησης θα μας βρει αντίθετους και αλληλέγγυους. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα σε κάθε εξέλιξη.        

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 16:25