Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 07:46

Ένσταση ως προς το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΕΒΕ Κοζάνης από τον συνδυασμό Επειχιερηματικός Δρόμος

Ο Επιχειρηματικός Δρόμος, υπεύθυνη δύναμη για την πορεία του Επιμελητηρίου, την επόμενη περίοδο. 
 
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους του συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, για όποιο λόγο και αν το αποφάσισαν και όποιο συνδυασμό και αν επέλεξαν. 
 
Περισσότερο ευχαριστούμε τους 293 συναδέλφους επιχειρηματίες που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας και τους υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους! 
 
Εξαγγείλαμε ότι η πρότασή μας δεν υπακούει σε εξωεπιμελητηριακές λογικές και επιδιώξεις, γεγονός που τεκμηρίωνε την ανεξαρτησία μας. Ο Επιχειρηματικός Δρόμος συγκροτήθηκε, προκειμένου να εκφράσει τον επιχειρηματικό κόσμο, που δε μπορούσε να εκφραστεί από τους συνδυασμούς που είχαν διαμορφωθεί για την διεκδίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, άσχετα αν η δήλωση βούλησης προήλθε το 2015 ή το 2016 και μάλιστα για εξωεπιμελητηριακούς λόγους.
 
Οι δύο διεκδικητές που υπήρχαν μέχρι τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Δρόμου, προέρχονταν από την ίδια μήτρα και κατά την άποψή μας δε μπορούσαν να εγγυηθούν την άλλη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το Επιμελητήριο Κοζάνης.
 
Δεν έχουμε προτίμηση σε κανένα εκ των δύο, καθώς η θεώρησή μας είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι ουσιαστικά διαφορετικό. Το διαφορετικό είμαστε εμείς και το 11,8% που συγκεντρώθηκε τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου, είναι αξιοσημείωτο ποσοστό και οι 2 ή 3 έδρες που δικαιούμαστε θα έχουμε αυξημένο ρόλο και βάρος στη λειτουργία και την αναβάθμιση του θεσμού. 
 
Έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην αναζήτηση της 3ης έδρας που μας στερεί η τελευταία κατανομή εδρών για 0,003%, δηλαδή το 1/10 μιας ψήφου, πολύ περισσότερο που υπήρξε διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατανομής.
 
Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και μια προσπάθεια σε ένα δρόμο στρωμένο με άνθη η υποψηφιότητά μας. Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι.
 
 
Με Εκτίμηση
Επιχειρηματικός Δρόμος 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 08:06