Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 09:27

Συνάντηση του Πρόεδρου της ΔΕΗ με το Δήμαρχο Κοζάνης και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Τα ανοιχτά θέματα  ΔΕΗ και τοπικής κοινωνίας στην ατζέντα της συνάντησης του Πρόεδρου της  ΔΕΗ με το  Δήμαρχο  Κοζάνης και τον  Περιφερειάρχη Δυτικής  Μακεδονίας

Μια σειρά από ανοιχτά  θέματα, που απασχολούν τις σχέσεις  τοπικής κοινωνίας και ΔΕΗ , τέθηκαν στη συνάντηση που είχαν,

την Πέμπτη το μεσημέρι στην Αθήνα ,  με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μανώλη  Παναγιωτάκη , ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης,  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιδήμαρχος  Προγραμματισμού του Δήμου Κοζάνης Κωνσταντίνος Δεσποτίδης, παρουσία της  Γενικής Διευθύντρια Ορυχείων  Όλγας Κουρίδου και του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής Δημήτρη Μετικάνη.

Στην ατζέντα τέθηκαν θέματα αναφορικά με τη μετεγκατάσταση του οικισμού της Ποντοκώμης και ιδιαίτερα το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων υπερυψηλής τάσης, η σύμβαση μεταξύ ΔΕΗ και ΔΕΥΑΚ για την παροχή θερμικής ενέργειας, η οποία εκκρεμεί από το 2012, η αποκατάσταση της περιοχής του Ιλαρίωνα και άλλα.

«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα έχουμε συγκεκριμένες  λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν την παρουσία της ΔΕΗ στην περιοχή» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης  Ιωαννίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 09:29