Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 15:55

Στο Αρχοντικό της Πούλκως, επέλεξε να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Στο Αρχοντικό της Πούλκως, εξαίρετο δείγμα της αστικής αρχιτεκτονικής του 18ου αιώνα στη Σιάτιστα, που εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2017, επέλεξε να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το προσωπικό

της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης, σηματοδοτώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον της Υπηρεσίας για όλη την Π.Ε. Κοζάνης, περιοχή αρμοδιότητάς της.

Την κοπή της πίτας έκανε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κκ Παύλος. Παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος Δήμου Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λάζαρος Γκερεχτές και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λευτέρης Τζιλίνης.

 Η Προϊσταμένη της Εφορείας κ. Αρετή Χονδρογιάννη – Μετόκη, αφού αναφέρθηκε εν συντομία στη δραστηριότητα της Εφορείας κατά τη χρονιά που πέρασε, επικεντρώνοντας στα θέματα του Δήμου Βοΐου, ευχαρίστησε το Δήμο και την Μητρόπολη για τη συνεργασία τους, καθώς και για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχόμενη σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη προσφέρθηκε αντίγραφο πήλινου ελληνιστικού ειδωλίου της Αιανής, του ΤΑΠΑ. Ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της πόλης.

Τα έξοδα της βασιλόπιτας κάλυψαν η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας των Χαρζάκα Δημητρίου, Δουλόπικου Νίκου και Δινούση Παντελή, καθώς και το εργοστάσιο ξυλείας Χλιάπας Α.Ε. Η Εφορεία ευχαριστεί θερμά τους δύο χορηγούς και τους εύχεται καλή χρονιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 16:01