Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 14:33

'Γέφυρα Ζωής' Κοζάνη: Η κ. Τσάλκου Δήμητρα από την Κέλλη Αμυνταίου είναι η 22η συμβατή δότρια Μυελού των Οστών

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Τσαλκου μας έκανε όλους στο γραφείο του Συλλόγου να δακρύσουμε, ήταν τόσο ξεκάθαρη, τόσο απόλυτη ότι είναι Θεία ευλογία αυτό που της συμβαίνει και μόνο χαρά, ενθουσιασμό και ευθύνη απέναντι στο άτομο που περιμένει από αυτήν το μόσχευμα

«Δεν το χωράει ο νους μου, τέτοια τύχη, να με καλέσουν 2,5 χρόνια μετά που έδωσα δείγμα να δώσω ελπίδα σε μια Ζωή, σε κάποιον άνθρωπο που υποφέρει, έχουμε παιδιά, οικογένεια μεγάλη και ξέρουμε να αγαπάμε και να το δείχνουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά να δώσω το μόσχευμα και που ξέρεις μπορεί να γνωρίσουμε το άτομο αυτό και να γίνει ένας ακόμα, Ένας μοναδικός συγγενής. Ξέρετε κ. Τσαουσίδη τα παιδιά μας και εμείς συμμετέχουμε σε κάθε δράση του Συλλόγου Αιμοδοτών του Χωριού ¨Αδελφότης εξ Αίματος¨ και ιδιαίτερα στις Λαμπαδηδρομίες που συνδιοργανώνουμε, γιατί πιστεύουμε στο μήνυμα προσφοράς στο συνάνθρωπο».

            Ο πρόεδρος της κοινότητας ο κ. Τάσκας Αθανάσιος αφού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την τύχη της Δήμητρας είπε: «Από το 2011 που σας καλέσαμε στην κοπή της πίτας του συλλόγου αιμοδοτών του χωριού μας έχω δει τέτοιες και τόσες προσφορές Ζωής που με κάνουν να αγωνίζομαι ακόμη περισσότερο και για το χωριό και για το Σύλλογο  Αιμοδοτών ¨Αδελφότης εξ Αίματος¨, είμαστε από τους πρώτους που δωρίζουμε τα Βλαστοκύτταρα από τη γέννηση των παιδιών μας και είμαστε χωριό πολυτέκνων, βρέθηκε συμβατός ο Γιάννης από το Αντίγονο όπου ήρθατε μετά από κάλεσμα μας και βέβαια σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που δεν είπατε ποτέ όχι σε κάθε κάλεσμα μας.

            Σας περιμένουμε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στην Αιμοδοσία και κοπή της πίτας του Συλλόγου, αλλά και να πάρετε δείγματα για νέους δότες Μυελού των Οστών».

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» εύχεται και ευελπιστεί όσοι διαβάζουν αυτή τη δημοσίευση να κινητοποιηθούν και να γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!
Χάρισε Ζωή - Νίκησε τη λευχαιμία!

Η εύνοια της τύχης ή η ανταπόδοση της δουλειάς που κάνει ο Σύλλογος μας ανταμείβετε.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                        Ο Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                        Βακφάρης Αθανάσιος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 14:37