Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 13:09

Υπο δρακόντεια μέτρα ασφάλειας η δίκη του αστυνομικού στην Κοζάνη για την δολοφονία του ταξιτζή

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα η δίκη στο δικαστικό μέγαρο Κοζάνης του νεαρού αστυνομικού από την Καστοριά

που δολοφόνησε πριν από ένα χρόνο το 52χρονο οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο σε αγροτική τοποθεσία στην Καστοριά. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κοζάνης  μέχρι ώρας κατέθεσε η σύζυγος του θύματος καθώς και  αστυνομικός που σχετίζεται με την σύλληψη του δράστη. Η αίθουσα του Μικτού ορκωτού είναι γεμάτη από συναδέλφους του θύματος οδηγούς ταξί που έφθασαν στην Κοζάνη καθώς και από συγγενείς του 52 χρόνου ταξιτζή.

Τα μέτρα ασφαλείας  εντός και εκτός της αιθούσης είναι έντονα, για να εισέλθει κανείς στην αίθουσα του δικαστηρίου γίνεται εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος, ενώ πάνω από 25 ένστολοι αστυνομικοί που βρίσκονται εντός της αίθουσας είναι τοποθετημένοι γύρω από το εδώλιο του κατηγορουμένου δημιουργώντας ασπίδα προστασίας στον κατηγορούμενο δράστη.

Το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στην απολογία του κατηγορουμένου καθώς όλοι ελπίζουν ότι μπορεί να λάβουν απαντήσεις για τα κίνητρα που οδήγησαν τον νεαρό αστυνομικό στην δολοφονία του άτυχου Κοσμά Τζέλιου.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 13:12