Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 03:09

Κοζάνη: Στις 23 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί το δικαστήριο για την δολοφονία του οδηγού ταξί από την Καστοριά

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ξεκίνησε σήμερα η δίκη στο δικαστικό μέγαρο Κοζάνης του νεαρού αστυνομικού φρουρού από την Καστοριά που δολοφόνησε πριν από ένα χρόνο το 52χρονο οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο

σε αγροτική τοποθεσία της ακριτικής πόλης. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κοζάνης  κατέθεσε η σύζυγος του θύματος καθώς και  αστυνομικοί που σχετίζονται με την σύλληψη του κατηγορουμένου. Επίσης κατέθεσαν φίλοι της οικογένειας του άτυχου οδηγού ταξί που βεβαίωσαν ότι ο 52 άχρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα σχετικά με τις τρέχουσες υποχρεώσεις  του, κατέθεσαν συνάδελφοι του θύματος που μίλησαν μαζί του λίγο πριν την δολοφονία του καθώς και αστυνομικός που εκείνη την ημέρα υπηρετούσε βάρδια με τον Ειδικό φρουρό. 

Η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού ήταν γεμάτη από οδηγούς ταξί και από συγγενείς του 52 χρόνου ταξιτζή που έφθασαν στην Κοζάνη για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της δίκης. Τα μέτρα ασφαλείας  ήταν έντονα, για να εισέλθει κανείς στην αίθουσα του δικαστηρίου περνούσε από σωματικό έλεγχο, ενώ 25 ένστολοι αστυνομικοί  βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας δημιουργώντας ασπίδα   προστασίας στον κατηγορούμενο. Η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Κοζάνης  λόγω παρέλευσης ωραρίου της γραμματέως της δίκης διέκοψε το δικαστήριο για την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ|ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 03:13