Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 08:27

Συνάντηση Καρυπίδη με τους εκπρόσωπους παραγωγών και πωλητών των Λαϊκών Αγορών

Τους εκπροσώπους των παραγωγών και πωλητών των Λαϊκών Αγορών της Δυτικής Μακεδονίας δέχτηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με κυριότερο το θέμα της αδειοδότησης. Οι παραγωγοί ζήτησαν την παρέμβαση του Περιφερειάρχη ώστε να βελτιωθεί ο νέος νόμος για το υπαίθριο εμπόριο και να γίνουν πιο εφικτά τα κριτήρια θεώρησης των αδειών.

«Σε μια κοινωνία που είναι σε κρίση οι λαϊκές αγορές αποτελούν προτεραιότητα. Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτόν τον θεσμό για να βρίσκουν οι πολίτες καλά προϊόντα σε προσιτές τιμές» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση.

«Αντιλαμβανόμενοι τη σημερινή δύσκολη συγκυρία, έχει ανοίξει μια συζήτηση επί του νομοσχεδίου, για τα προβλήματα που εντοπίζονται στη θεώρηση των αδειών και στο πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Γίνονται από την πλευρά μου ενέργειες σε επίπεδο Υπουργείου Ανάπτυξης και με το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, για να επιλυθεί αυτό, με στόχο οι Λαϊκές Αγορές να λειτουργούν για το λαϊκό συμφέρον, βάζοντας όμως παράλληλα και μια τάξη στην αταξία που υπήρχε στο παρελθόν» συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος  Καρυπίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 08:31