Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 07:22

ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι μαθητές της ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου, Β’ τάξης, της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Κοζάνης επισκέφθηκαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς κ. Σιδηρά Αναστάσιο, Ιατρό, και κα.  Πιτένη Αικατερίνη,

Φαρμακοποιό  το Ιατρείο - Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης, που βρίσκεται στην διεύθυνση Ζαφειράκη 4.

Το Ιατρείο - Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης λειτουργεί υπό την αιγίδα του δήμου Κοζάνης από το 2012, με την συνεργασία του Ιατρικού, Φαρμακευτικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζανης. Στηρίζεται στην εθελοντική εργασία πολιτών, φαρμακοποιών, ιατρών και οδοντιάτρων. Παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις καθώς και φάρμακα σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανθρώπους με χαμηλό εισόδημα κ.α. , οι οποίοι είναι καταχωρημένοι σε αυτό. Τα φάρμακα, που συγκεντρώνονται, προέρχονται απο δωρεές πολιτών. Οποιοσδήποτε μπορεί να παραδώσει φαρμακα, που δεν χρησιμοποιεί και δεν είναι ληγμένα.

Στον χώρο μας υποδέχτηκε η φαρμακοποιός Γακίδου Ασπασία, καθώς και εθελοντές που εκτελούν χρέη διοικητικού προσωπικού. Μας ξενάγησαν στο χώρο του φαρμακείου και του ιατρείου και μας ενημέρωσαν για τη δομή και τη δράση τους. Το έργο  που επιτελούν είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί παράδειγμα  προς όλους.

Ώρες λειτουργίας του Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης:  Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 - 20:00

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 07:25