Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 12:04

Ανησυχία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τα εκτός "γραμμής" σχήματα των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει σημάδια εντονης ανησυχίας για τις τοπικές διεργασίες που γίνονται στην κοινωνία: 

Το έργο της κυβέρνησης προχωράει και η καθαρή έξοδος από τα δεσμά των μνημονίων πλησιάζει. Οι υποστηρικτές των πολιτικών της υποτίμησης αναζητούν προβλήματα στην κυβέρνηση,

το ΣΥΡΙΖΑ, όπου τέλος πάντων μπορούν, προκειμένου να πείθουν τα στελέχη τους ότι πλησιάζει και πάλι η ώρα της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας. Ότι το «κράτος λάφυρο» θα περάσει σύντομα στα δικά τους χέρια.

Όπως η παρένθεση που ανέμεναν μετά την πρώτη εκλογική τους ήττα το 2015, έκλεισε με τη δεύτερη ήττα του ίδιου χρόνου,

Όπως η προσδοκώμενη κατάρρευση από λάθη, αδυναμίες και κυρίως ανικανότητα στη διαχείριση των κρατικών θεμάτων αποδεικνύεται όνειρο θερινής νυκτός,

Έτσι και η αναμενόμενη διάλυση της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ή

η προσδοκώμενη διάσπαση στην Κοζάνη, των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα διαψευστεί από την πραγματικότητα.

Η ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, οι Οργανώσεις Μελών της ΠΕ Κοζάνης και οι 4 βουλευτές μας, θα δώσουμε τη μάχη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στον α’ και β’ βαθμό, όπως τα καταστατικά όργανα του κόμματος αποφασίσουν. Ενωμένοι! Με όλους τους φίλους του κόμματος και τους οπαδούς, μαζί με την κοινωνία, με βάση τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς, για να ανατρέψουν κατεστημένες νοοτροπίες.

Τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που συσσώρευσαν δεκαετίες τώρα οι «μετρ της καλής διαχείρισης», θα είναι ο στόχος γύρω από τον οποίο θα είμαστε ενωμένοι για το νικηφόρο πάλι αγώνα του λαού της περιοχής.

Αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, και με τη συνταγή της εσωτερικής υποτίμησης για την αντιμετώπιση της κρίσης, βύθισαν το λαό στη φτώχεια και την ανέχεια, θα πάρουν για άλλη μια φορά, στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, την απάντηση που τους πρέπει.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 12:11