Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 11:16

Ζεμπιλιάδου: "Ο κ. Καρυπίδης βρήκε μετά από 4 χρόνια τα γραφεία της διαχειριστικής αρχής"!

Όταν μια σύσκεψη ρουτίνας χαρακτηρίζεται επιτυχία

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Θ. Καρυπίδη καθώς μετά από τέσσερα (4) χρόνια βρήκε, επιτέλους!-

το γραφείο της διαχειριστικής αρχής και, το κυριότερο, κάθισε με τα στελέχη της σε τραπέζι συσκέψεων.

Αυτό βέβαια θα έπρεπε να γίνεται κάθε βδομάδα, εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά μάλλον ο κ. Περιφερειάρχης έχασε το δρόμο και γι' αυτό καθυστέρησε.

 

Σε ό,τι αφορά την ουσία, ο κ. Καρυπίδης ανακοίνωσε τώρα την ένταξη έργων που έπρεπε ήδη να υλοποιούνται

 

Αμφισβήτησε την απώλεια των 230 εκατ. ευρώ, που ο συνδυασμός μας απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία (πατήστε εδώ για να διαβάσετε σχετικά), δια της γνωστής μεθόδου του. Τη διέψευσε μέχρι να φτάσει σ' ένα ακόμα αδιέξοδο λόγω των ψεμάτων του και να παραδεχτεί, τελικά, την αλήθεια. Θα γίνει κι αυτό, όπως συνέβη με τόσες άλλες περιπτώσεις (βλέπε δωρεές, Κερνάμε Ελλάδα, κ.α.).    

 

Με δεδομένο  πως τα 230 εκατ. ευρώ χάθηκαν οριστικά, ελπίζουμε κάτι ανάλογο να μη συμβεί και με τα 200 εκατ. ευρώ που κινδυνεύουν να χαθούν από το τρέχον ΕΣΠΑ μια  και τέσσερα χρόνια μετά η πραγματική απορρόφηση του προγράμματος, του οποίου έχει την ευθύνη, είναι μόλις 1,8%, γεγονός που κατατάσσει τη Δυτική Μακεδονία στην τελευταία θέση.   

 

Τέλος, οι αναφορές του στην αντιπολίτευση (σ. σ. εννοώντας προφανώς εμάς) μας τιμούν και αποδεικνύουν πως είμαστε σε καλό δρόμο.

 

Το άσχημο είναι πως η Περιφερειακή αρχή αδυνατεί να βρει ακόμα  έστω και μονοπάτι, τσαλαβουτώντας μονίμως στα λασπόνερα των απατηλών και ψεύτικων υποσχέσεων της με τις οποίες παραπλάνησε τους πολίτες.  

 

Γραφείο Τύπου

του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 11:21