Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 09:15

Κατάληψη της εισόδου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από μέλη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Σε Κατάληψη της κεντρικής εισόδου του κτιρίου που στεγάζεται η Αποκεντρωμένη διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας- Ηπείρου αλλά και η περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας προχώρησαν νωρίς το πρωί τα μέλη του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ της ΔΕΗ.

Διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη η βδομάδα στην βουλή και που προβλέπει την πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων στην Δυτική Μακεδονία  και την Μεγαλόπολη. Όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ ΜΠΕ θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη όπου ζητούν την ματαίωση της πώλησης λιγνιτικών μονάδων. Ο πρόεδρος του Σωματείου Μόσχος Μόσχου ανέφερε ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν με αποφάσεις που θα λάβει η ΓΕΝΟΠ ενώ υπενθύμισε ότι «εξαιτίας της κινητοποίησης διαμαρτυρίας των μελών του Σπάρτακου ματαιώθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση του Σύριζα στην Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Ντζιμάνη ο οποίος δήλωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο».  

Πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 09:44