Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 08:32

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΟUNG BUSINESS TALENTS 2017-2018

       Σημαντική επιτυχία για το σχολείο μας η πρόκριση στον τελικό του πανελληνίου διαγωνισμού του Υoung Business Talents που έγινε την Παρασκευή 13 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας στην Αθήνα.

        Η πρόταση της ομάδας μαθητών της Γ’ τάξης του Λυκείου μας που αφορά την επιχειρηματικότητα κατατέθηκε τον Νοέμβριο, προκρίθηκε από 500 σχολεία πανελλαδικά και διεκδίκησε μεταξύ 75 σχολείων την τελική διάκριση.

     Η ομάδα του μουσικού σχολείου Σιάτιστας συμμετείχε με τους μαθητές στον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό διαγωνισμό διοίκησης και επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείων που έχει καθιερωθεί στο χώρο της εκπαίδευσης ως ένα καινοτόμο διδακτικό εργαλείο. Μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή οι νεαροί εικονικοί επιχειρηματίες κατάστρωσαν επιχειρηματικά σχέδια, που συμπεριλάμβαναν αποφάσεις για την παραγωγή, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ και το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών τους.

      Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Ζτούπα Ζήση, Καλεμάι Άντζελα, Μποσταντζή Ειρήνη και στην καθηγήτρια Μάρκου Σοφία.

     Οι μαθητές, ο σύλλογος των καθηγητών και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κύριο Παναγιώτη Πλακεντά για την προσφορά των εισιτηρίων των μαθητών για την μετακίνηση στην Αθήνα της ομάδας του σχολείου μας.

 

 

 

Ο  Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

 

Χρήστος  Κουτσογιώτας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 08:34