Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 21:52

Καυγάς με σκληρές εκφράσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του περιφερειακου συμβουλίου και τον μέχρι προχθές Εκτελεστικό γραμματέα Π. Αργυριάδη (βιντεο)

Οι ενταση κορυφώθηκε οταν παρενέβη επι της διαδικασίας ο πρωήν Εκτελεστικός Γραμματεας Παντελής Αργυριαδης θέτοντας θέμα 

για διαδικασία της συζητησης απο τον πρόεδρο Φωτη Κεχαγια.  Αντάλαξαν εκφράσεις σε υψηλούς τόνους με τον Εκτελστικο γραμματέα να τον χαρακτηρίζει αστείο. Ο Φωτης Κεχαγιας του απευθύνθηκε με τρ΄πο παντελώς ανάρμοστο λέγοντας κάτσε κάτω χοντρε με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Ο Παντελής Αργυριάδης πηρε το λόγο ζητώντας απο το σώμα και την αντιπολίτευση να θέση μομφή στο πρόσωπο του προέδρου για τις ρατσιστικές του εκφρασεις ενω στο θέμα παρενέβη πυροσβεστικά ο περιφερειάρχης ζητώντας απο τον προέδρο του περιφερειακού συμβουλίου να ανακαλέσει. Ο Φωτης Κεχαγιας ανακάλεσε και λίγη ΄ωρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θεμη Μουμουλίδη να λαμβάνει το λόγο. 

το βίντεο είναι απο το top channel

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 22:21