Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 08:18

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα της δυτικής Μακεδονίας στο Πρόγραμμα Interreg

INECO – Πρόγραμμα Interreg IPA – Cross Border Cooperation Programme “Greece – Albania 2014 – 2020

Στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στο Επιμελητήριο Καστοριάς και τον Σύνδεσμο Γυναικείων Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας 

στο πλαίσιο του έργου με τίτλο INECO του Προγράμματος  Interreg IPA – Cross Border Cooperation Programme “Grece – Albania 2014 – 2020”.

 
Επικεφαλής εταίρος είναι το Επιμελητήριο Καστοριάς ενώ συμμετέχουν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Γυναικείων Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Αργυρoκάστρου, το Κέντρο Ερευνών και Μελετών στα Τίρανα και το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου. Ο σκοπός του προγράμματος αφορά στην υποστήριξη των εν δυνάμει επιχειρήσεων στο στάδιο πριν την οριστικοποίηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για την Ελληνική και την Αλβανική πλευρά είναι 650,000.

 

Η Πρόεδρος του ΣΥΓΕΔΥΜ, κα. Μιράντα Μπιλιώνη και οι δύο Αντιπρόεδροι κ.κ Χριστίνα Λαπόρδα και Εϋη Πρώιου μετά την υπογραφή της σύμβασης αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μπάμπη Καραταγλίδη και ενημερώθηκαν επισταμένως από την κα Κων/να Τογκαρίδου για τις πρώτες προγραμματισμένες δράσεις του ΣΥ.Γ.Ε.ΔΥ.Μ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 08:21