Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 18:14

Aθώοι η αντιδήμαρχος Κοζάνης Ελένη Τασοπούλου και οι δυο κτηνιάτροι για το θάνατο κουταβιών στο κυνοκομείο Κοζάνης

Την πανηγυρική αθώωση της τέως αντιδημάρχου Κοζάνης Ελένης Τασοπούλου και των δυο κτηνιάτρων για το θάνατο κουταβιών στο δημοτικό κυνοκομείο αποφάσισε σήμερα, Τρίτη, το δικαστήριο,
οπως αναφερει το Kozanimedia.
 
Tη μήνυση είχε καταθέσει το Φιλοζωϊκό Σωματείο «Αγγίζωο», ωστόσο το δικαστήριο έκρινε πως το καταφύγιο λειτουργεί υποδειγματικά, είναι από τα ελάχιστα αδειοδοτημενα στην Ελλάδα και ο θάνατος των κουταβιών οφείλεται σε άλλα αίτια, όπως εξαρχής είχε τονίσει ο Δήμος Κοζάνης.
 
Να σημειωθεί πως τότε το  θέμα είχε φτάσει ακόμη και στη Βουλή, με το Δήμο Κοζάνης να δυσφημίζεται πανελλαδικά, μέσα και από δημοσιεύματα και την τότε καταγγελία να έχει γίνει από τον σημερινό πρόεδρο του «Αγγίζωο» Αθανάσιο Πατιό, ο οποίος εργαζόταν στο κυνοκομείο και στη συνέχεια απολύθηκε.
 
Τελικά το δικαστήριο έκρινε ως αβάσιμα και ανακριβή τα όσα ισχυρίστηκε ο τελευταίος, δικαιώνοντας την πλευρά του Δήμου Κοζάνης.
πηγη:kozanimedia
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 18:32