Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 10:39

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Διδακτορική Διατριβή από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κοζάνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Για Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής Από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος

 του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το εργαστήριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Ορθολογικός σχεδιασμός και ανάπτυξη νανο-δομημένων καταλυτικών συστημάτων ενεργοποίησης του διοξειδίου του άνθρακα προς προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας» που έχει εγκριθεί προς χρηματοδότηση από την ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ στο πλαίσιο της δράσης εθνικής εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ», προσκαλεί επιστήμονες χημικούς μηχανικούς ή μηχανολόγους μηχανικούς ή μηχανικούς περιβάλλοντος ή χημικούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής επ’ αμοιβή.

Η εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος που εδρεύει στην Κοζάνη και θα περιλαμβάνει την σύνθεση, τον χαρακτηρισμό και την αξιολόγηση καταλυτικών συστημάτων για την υδρογόνωση του CO2 προς παραγωγή χρησίμων χημικών προϊόντων και καυσίμων.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί βάσει του θεωρητικού υποβάθρου και της επιστημονικής εμπειρίας των υποψηφίων, που θα πρέπει να συνάδουν με το αντικείμενο του ερευνητικού έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν έως την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00 πμ το βιογραφικό τους με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Βάσει των βιογραφικών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή και οι υποψήφιοι στην συνέχεια θα κληθούν σε συνέντευξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 10:44