Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 19:31

Κατάθεση αιτήσεων στο δήμο Βοϊου απο εργαζόμενους γονείς για δωρεάν συμμετοχή στους παιδικούς σταθμούς


paidikoi_statmoiΟι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε πλήρη κινητικότητα για την αρτιότερη προετοιμασία του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» το οποίο απευθύνεται σε άνεργες και εργαζόμενες μητέρες (εκτός από δημοσίους υπαλλήλους).
Οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται έως τις 8 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καταθέσουν

τα σχετικά δικαιολογητικά στο δήμο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.
Στόχος της διοίκησης του δήμου, όπως αναφέρει η δήμαρχος Βοϊου Παναγιώτα Ορφανίδου, είναι να καλυφθούν οι ανάγκες στο μέγιστο βαθμό, με ταυτόχρονη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δράσεων. «Με χρηματοδοτούμενα προγράμματα προσφέρουμε δωρεάν θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας σε 95 παιδιά, στους Παιδικούς Σταθμούς Ασκίου, Νεάπολης, Σιάτιστας και Τσοτυλίου και σε 48 παιδιά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης».
Σημειώνεται ότι ο δήμος Βοίου για πρώτη φορά αξιοποιεί στο μέγιστο το πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας σε επίπεδο νομού Κοζάνης, από τις περισσότερες δωρεάν θέσεις, ενώ κατέχει από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε σχέση με τους μεγαλύτερους δήμους, αλλά και σε επίπεδο δημοτικών και ιδιωτικών δομών κοινωνικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.
Το πρόγραμμα ισχύει για όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το έτος 2011-2012 για παιδιά μέχρι προνήπια (γεννημένα το 2007) και για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Σιάτιστας για παιδιά 5-12 ετών και λειτουργεί σε απογευματινό ωράριο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 19:40